Stand-up

blank
Har jobbat med stå -upp komik, eller Stand-,up sedan jag födde min son och skrev mitt första skämt på BB.
blank

blank
”Jag är mor och jag är ensam mor. Jamen, du har väl en man? Ja, det har jag – men han är ju far.”
blank
Sedan har åren rullat på, liksom ämnena och skämten. Jag blandar djupaste allvar med grundaste trams och jag hamnar i de mest underbara sammanhang. Som i somras då jag uppträdde för flera hundra skogsarbetare i samband med John Deere Forestry´s skogsmaskinmässa i Umeå. En överraskande filosofisk publik. De lät mig bland annat köra deras senaste vidunder till skogsmaskin samt provsitta en rallybil.

linje

Referens:

Dieter Reinisch, informationsansvarig på John Deere Forestry AB: www.deere.se
”En rejäl portion humor – rapp och tuff, en kvicktänkhet utan dess like, kombinerat med en rejäl skopa proffessionalism – skogssverige kiknade. Få var det också som inte charmades av Anna-Lenas generösa personlighet och stora hjärta.”

linje