Moderator

blank
Att vara moderator är en utmaning. Här gäller det att vara insatt i ämnet och hjälpa till att styra debatten.

blankblank
Jag har varit bland annat moderator på en konferens för Socialtjänsten i Malmö, där nya arbetssätt skulle presenteras. Och för svenskt Näringsliv. Och för Strålfors AB som korade ”årets entreprenör”
blank
Och så var jag moderator på Årets Kocks seminarier som behandlade klimatförändringarna. Både socialarbete och klimatförändringar kan ju upplevas som tunga ämnen. Min roll är att lätta upp stämningen. Inget seminarium är det andra likt. En gång fick jag en borrmaskin i stället för blommor efter föreställningen! Det var när jag var moderator för Thomée Gruppen AB och deras kunder på Elmia i Jönköping.
linje

Några referenser:

Svenskt Näringsliv, Helene Smith, helene@dreambag.se 0736-56 29 13
”Det är en förmån att få jobba med en så professionell moderator som Anna-Lena Brundin. Samtidigt som hon är rolig och underhållande är hon påläst, säker och utmanande. På scen har Anna-Lena en ovanlig förmåga att blixtsnabbt hitta infallsvinklar som fängslar och engagerar.”

Mårten Sundberg, VD Thomée Gruppen AB
www.thomee.se
”Att ha Anna-Lena som moderatorpå seminariet Årets Kock är helt klockrent. Genom sin glädje och humor fr hon deltagarna att lyssna och ta in. Samtidigt som hon är mycket professionell och förbereder sig väl inom ämnet.”

Hanna Halpern på Restaurangakademien, General Årets Kock, Tel: 0705-55 82 8
hanna.halpern@restaurangakademien.se
”Anna-Lena höll ihop konferensen på ett föredömligt sätt och kombinerade allvar med humor, vilket gjorde att publiken var på topp hela dagen igenom.”

Per Samuelsson, VD Strålfors AB
www.stralfors.se