Konferencier

blank
Att vara konferencier över ett evenemang är för mig ett stort nöje. Att få lära känna och presentera intressanta talare, lyssna och sedan kommentera efteråt. Hålla ihop dagen, ha en röd tråd, informera, intervjua, dela ut priser – hela tiden med humor i botten.

blank blank
Bland annat har jag vid två tillfällen varit konferencier för Skånes Idrottsgala och för inspirationsdagarna ”Kvinnor i Tiden” på Cirkus, Lorensbergsteatern och Slagthuset i Malmö. Och för Mjölkfrämjandet, över hela Sverige, under en hela tre år lång turne´!blank
blank
I januari 2008 var jag konferencier för ”Årets Kock” i Blå Hallen och nyligen för Linköpings Stift under två dagar i Linköpings Koncert&Kongress. Bland annat.linje

blankblankNågra referenser:

Maija Edler, Stiftsadjunkt, Linköpings Stift: 013-24 26 30
”På Årets Kock 25-årsjubileum i Stadshuset var Anna-Lena glamourös samtidigt som hon var burlesk på helt rätt nivå. Som konferencier lotsade hon kändisar, kockar och politiker genom bankettkvällen på ett mycket proffsigt sätt.”

Hanna Halpern på Restaurangakademien, Tel: 0705-55 82 8
hanna.halpern@restaurangakademien.se
”Anna-Lena Brundin är en fantastisk konferencier och föreläsare. Med stor skicklighet förtrollar hon sin publik med sina träffsäkra observationer. Hon gjorde våra dagar fulländade och oförglömliga!”

Moa Lind på Confex ”Kvinnor i tiden” , Tel: +47- 950 61 710
moa.lind@confex.se
www.kvinnoritiden.se
”Anna-Lena är en mycket professionell konferencier. Hon har koll på läget, är påläst, lyhörd, pålitlig och är dessutom rolig. Det gör att jag kan känna mig helt lugn som uppdragsgivare.”

Kerstin Wikmar, verksamhetsansvarig och leg. dietist, Mjölkfrämjandet, 0706-35 14 77
kerstin.wikmar@mjolkframjandet.se